Meniu

Baigiamasis sporto projekto renginys-šventė „Saugus, aktyvus ir sveikas“

2022 metų gegužės 31 dieną  Kelmės sporto centre vyko baigiamasis sporto rėmimo projekto renginys-šventė „Saugus, aktyvus ir sveikas“, kuriame dalyvavo 280 ugdymo įstaigų ugdytinių, pedagogų, tėvų. Renginio tikslas – įtraukti projekto dalyvius į jiems patrauklias fizinio aktyvumo veiklas taip skatinant džiaugsmą sportuoti, bendrauti, patirti gerų emocijų ir nuo mažų dienų stiprinti sveikatą.

Sporto šventė suteikė daug džiugių akimirkų visiems jos dalyviams. Ugdytiniai atliko daug įvairių ir netikėtų užduočių: lindo pro tunelį, rideno kamuolius aplink bokštelius, atliko užduotis su žaidimų parašiutais, lavino pusiausvyros įgūdžius, jėgas išbandė vikrumo ir taiklumo  varžybose. Vaikai grįžo laimingi, pilni emocijų ir gerų įspūdžių, nes dalyviams buvo įteiktos taurės, padėkos raštai ir dovanos!

Renginyje dalyvavę ugdytinių tėvai dėkojo lopšelių-darželių pedagogams už jų entuziazmą ir nuolatinę vaikams patrauklesnių ugdymo formų paiešką bei pripažino, kad vaikų dalyvavimas sportiniuose renginiuose skatina mažųjų norą sportuoti ir ugdo bendruomeniškumo jausmą.

Dėkojame tėveliams, padėjusiems organizuoti renginį-šventę „Saugus, aktyvus ir sveikas“. Nuoširdų ačiū tariame organizatoriams už renginio organizavimą ir dovanas.

Sporto projektas „Saugus, aktyvus ir sveikas“ Nr. SRF-SRO-2019-1-0184 / SIĮ finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.

Šio projekto partneris ir veiklų dalyvis – Kelmės r. Tytuvėnų gimnazijos Ikimokyklinio ir Priešmokyklinio ugdymo skyrius.

 

 


laisvos vietos

laisvos vietos

Projektai

Projektai

Programos

Programos

Konsult. pagalba

Konsult. pagalba

Steigėjas

Steigėjas

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Įstaigos kodas 190113365
AB bankas „Swedbankas“
A. s. LT32 7300 0100 0252 7009

Biudžetinė įstaiga
Duomenys apie juridinį asmenį saugomi ir kaupiami Juridinių asmenų registre
Jolita Uljanovienė - direktorė

A. Mackevičiaus g. 21, 86131 Kelmė
Tel. +370 665 30 167
Tel. +370 616 09 833
El. paštas: labas@kulverstuko.lt

2024 © Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Versija neįgaliesiems