Meniu

Partnerystė su socialiniais partneriais STEAM dalykų ugdymo srityse. STEAM veikla „Futboliukas“

Įgyvendinant „Kūlverstuko“ lopšelio-darželio programą „STEAM Atradimų pasaulis“ STEAM Atradimų laboratorijoje lankėsi Tytuvėnų gimnazijos Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo skyriaus ugdytiniai.  Programoje dalyvavę vaikai turėjo galimybę atlikti tiriamąją-praktinę veiklą pasinaudodami „Kūlverstuko“ lopšelio-darželio mokymo baze. Mokytoja Violeta N. vaikams organizavo STEAM veiklą „Futboliukas“.

Futboliukas“ – tai komandinis  žaidimas,  kurį STEAM veiklų metu pavertėme visiškai netradiciniu. Toks žaidimas suteikia daug daugiau džiaugsmo nei įprastas komandinis žaidimas, nes visi vaikai yra įtraukiami į žaidimą ir visi gauna progą pasimėgauti žaisdami ne tik su kamuoliu.

STEAM veiklos „Futboliukas“ tikslas  – naudojant robotus Photon, išmanųjį visureigį –robotą, išmaniąją programėlę „Puzzle“,  pačių pasigamintą stalo futbolą ir kitus žaidimus, bei remiantis  pedagogine „smagaus futbolo žaidimo koncepcija“, suteikti vertingos ir praturtinančios žaidimo patirties vaikams, taip pat populiarinti futbolą, sudominant juo jaunuosius sportininkus.

Veikloje dalyvavę vaikai ir pedagogai įgijo bei patobulino komunikavimo, kritinio mąstymo, pažinimo, programavimo, informacinių technologijų taikymo, algoritminio mąstymo, kūrybiškumo, bendravimo ir bendradarbiavimo kompetencijas.


laisvos vietos

laisvos vietos

Projektai

Projektai

Programos

Programos

Konsult. pagalba

Konsult. pagalba

Steigėjas

Steigėjas

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Įstaigos kodas 190113365
AB bankas „Swedbankas“
A. s. LT32 7300 0100 0252 7009

Biudžetinė įstaiga
Duomenys apie juridinį asmenį saugomi ir kaupiami Juridinių asmenų registre
Jolita Uljanovienė - direktorė

A. Mackevičiaus g. 21, 86131 Kelmė
Tel. +370 665 30 167
Tel. +370 616 09 833
El. paštas: labas@kulverstuko.lt

2024 © Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Versija neįgaliesiems