Meniu

„Big Brothers Big Sisters“ kviečia savanorius teikti vaikams emocinę paramą

Savanoriškos mentorystės programa „Big Brothers Big Sisters“, veikianti Vilniuje ir Klaipėdoje, šiais metais startuoja Kelmėje ir kviečia prisijungti norinčius savanoriauti – tapti draugais vaikams ir paaugliams.

„Big Brothers Big Sisters“ savanoriai padeda vaikams ir paaugliams nesijausti vienišais, skirti laiko pomėgiams, patenkinti bendravimo poreikį ir sumažinti įtampą. Išklausančio ir suprantančio draugo vaikams taip pat labai reikia skiriantis tėvams, šeimai persikėlus gyventi į kitą miestą ar vaikui pakeitus mokyklą, išgyvenant netektį, susirgus artimajam ar išgyvenant kitus sunkumus.

Savanoris/-ė mažiausiai metus individualiai bendrauja su 7 – 14 metų vaiku ar paaugliu. Draugai/-ės susitinka kartą per savaitę ir kartu praleidžia ne mažiau dviejų valandų. Eidami/-os kartu sportuoti, į kiną ar teatrą, susitikę arbatos puodeliui, gamindami/-os maistą ar užsiimdami/-os kitomis abiems patinkančiomis veiklomis, kalbasi jiems/joms svarbiomis temomis.

Prisijungti prie „Big Brothers Big Sisters“ savanorių gali visi/-os nuo 18 metų, nepriklausomai nuo išsilavinimo, profesinės veiklos, šeiminės padėties; turintys/-ios laiko kiekvieną savaitę dvi valandas praleisti su vaiku; norintys/-ios baigti savanorių mokymus.

Kontaktai ir daugiau informacijos – https://bit.ly/3EnxTUJ

TAPK VAIKO AR PAAUGLIO/-ĖS DRAUGU/-E „BIG BROTHERS BIG SISTERS“ SAVANORIU/-E SAVO MIESTE.


laisvos vietos

laisvos vietos

Projektai

Projektai

Programos

Programos

Konsult. pagalba

Konsult. pagalba

Steigėjas

Steigėjas

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Įstaigos kodas 190113365
AB bankas „Swedbankas“
A. s. LT32 7300 0100 0252 7009

Biudžetinė įstaiga
Duomenys apie juridinį asmenį saugomi ir kaupiami Juridinių asmenų registre
Jolita Uljanovienė - direktorė

A. Mackevičiaus g. 21, 86131 Kelmė
Tel. +370 665 30 167
Tel. +370 616 09 833
El. paštas: labas@kulverstuko.lt

2024 © Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Versija neįgaliesiems