Meniu

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelyje-darželyje įgyvendinama darbuotojų gebėjimų visuomenės psichikos sveikatos srityje stiprinimo programa

Siekiant stiprinti lopšelio-darželio darbuotojų gebėjimus visuomenės psichikos sveikatos srityje bei įgyvendinti psichikos ir elgesio sutrikimų prevenciją, vasario-gegužės mėnesiais įstaigoje įgyvendiname 40 valandų trukmės darbuotojų gebėjimų visuomenės psichikos sveikatos srityje stiprinimo programą. Ši programa – tai galimybė padėti ugdymo įstaigai įvertinti savo situaciją, numatyti galimus pokyčius ir žingsnis po žingsnio spręsti susidariusias bei trikdančias darbui asmenines bei ugdymo įstaigoje kylančias sudėtingas situacijas.

Dalyvaudami programoje, lopšelio-darželio darbuotojai patrauklių ir aktyvių darbo metodų dėka atranda naujų savo ir kitų situacijos matymo kampų, stiprina savęs pažinimo bei pripažinimo, tarpusavio komunikacijos įgūdžius ir ieško būdų ne tik kaip efektyviai elgtis vienoje ar kitoje situacijoje, bet ir stiprina įstaigos darbuotojų sutelktumo jausmą bei bendradarbiavimo įgūdžius.

Darbuotojų gebėjimų stiprinimą vykdo kvalifikuotų lektorių komanda, kurią sudaro psichologė, teikianti medicinos psichologo paslaugas, Asta Blandė bei socialinė pedagogė ekspertė Dalė Daiva Gasparavičiūtė.

Dalyvavimas veiklose finansuojamas iš valstybės biudžeto specialiosios tikslinės dotacijos savivaldybių biudžetams valstybinėms (valstybės perduotoms savivaldybėms) visuomenės sveikatos priežiūros funkcijoms vykdyti.

 


laisvos vietos

laisvos vietos

Projektai

Projektai

Programos

Programos

Konsult. pagalba

Konsult. pagalba

Steigėjas

Steigėjas

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Įstaigos kodas 190113365
AB bankas „Swedbankas“
A. s. LT32 7300 0100 0252 7009

Biudžetinė įstaiga
Duomenys apie juridinį asmenį saugomi ir kaupiami Juridinių asmenų registre
Jolita Uljanovienė - direktorė

A. Mackevičiaus g. 21, 86131 Kelmė
Tel. +370 665 30 167
Tel. +370 616 09 833
El. paštas: labas@kulverstuko.lt

2024 © Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Versija neįgaliesiems