Meniu

Patyriminis kūrybinis vaikų ugdymas(is)  į ugdymo turinį integruojant tarptautinį „eTwinning“ projektą „My Friend is a Bee“

Dalyvavimas „eTwinning“ projektuose skatina bendrauti, bendradarbiauti ir keistis gerąja patirtimi su Lietuvos bei Europos švietimo įstaigomis, išbandyti įvairius IKT įrankius, tobulinti anglų kalbos žinias, lavinti tarptautinius bendradarbiavimo įgūdžius.

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelio-darželio mokytojos Gabija, Rasa, Vida ir Jūratė sukūrė tarptautinį „eTwinning“ projektą „My Friend is a Bee“ (liet. „Mano draugė bitė“). Pagrindinė projekto idėja – per kūrybines, patyrimines, bendradarbiavimo, eksperimentines veiklas sužadinti vaikų smalsumą, pažįstant bičių pasaulį, jų produktus, atkreipiant dėmesį į bičių ir jų produktų naudą.

Ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų mokymas apie bičių svarbą yra pirmasis žingsnis kuriant geresnę jų ateitį. Jei mažieji žinos, kaip gerbti ir rūpintis bitėmis, geriau supras savo atsakomybę rūpintis augalais ir gamta. Kai vaikai daugiau sužino apie bites, jie nebejaučia poreikio jų bijoti. Vietoj to, jie gerbia  bites ir tai, ką jos daro dėl mūsų.

Projekto tema aktuali ne tik Lietuvos mokytojams, bet ir mokytojams iš kitų šalių. Todėl prie projekto prisijungė mokytojai iš Turkijos, Lenkijos ir Graikijos. Pirmame virtualiame tarptautinio projekto partnerių susitikimo metu susipažinome vieni su kitais, aptarėme projekto planavimo, įgyvendinimo, užbaigimo klausimus ir atsakomybes, atlikome paruošiamuosius darbus: kūrėme projekto logotipus, plakatus, projekto pristatymą.

Daugiau informacijos apie projektą: https://dai.ly/k44a8vTFZmX9VEz3SWO


laisvos vietos

laisvos vietos

Projektai

Projektai

Programos

Programos

Konsult. pagalba

Konsult. pagalba

Steigėjas

Steigėjas

Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Įstaigos kodas 190113365
AB bankas „Swedbankas“
A. s. LT32 7300 0100 0252 7009

Biudžetinė įstaiga
Duomenys apie juridinį asmenį saugomi ir kaupiami Juridinių asmenų registre
Jolita Uljanovienė - direktorė

A. Mackevičiaus g. 21, 86131 Kelmė
Tel. +370 665 30 167
Tel. +370 616 09 833
El. paštas: labas@kulverstuko.lt

2024 © Kelmės „Kūlverstuko“ lopšelis-darželis
Versija neįgaliesiems